Living your Soulpurpose

Wil jij je Soulpurpose leven? Weten wat jij te doen hebt op aarde en dat ook echt  leven? Meer connectie met je ziel en je innerlijke weten voelen? In een Soulreading spiegel ik jou je Soulpurpose en waar je grootste groeipotentieel ligt. 

Ervaar je nu een van deze:

 • Ik voel me onrustig
 • Het is onduidelijkheid wat ik hier te doen heb.
 • Ik laat me afleiden van mijn pad
 • Ik zit veel in mijn hoofd
 • Ik ben de connectie  kwijt met je eigen innerlijke weten. Mijn eigen guidance.

Verlang je naar?

 • Rust en helderheid
 • Helder hebben van je zielsmissie
 • Verbonden zijn met je doel op aarde
 • Helen oude pijnstukken
 • Richting en duidelijkheid in het bewandelen van mijn pad.
 • Weer aligned zijn met je hogere zelf.
verlang je naar
Selma achter computer

Soulreading

In de Soulreading spiegel ik jou je Soulpurpose. We gaan aan de hand van je vraag en wat er bij jou leeft dieper in op een van de drie aspecten (Soul Nature, Soul Gifts, Soul Abundance) van mijn methodiek Living your Soulpurpose.

Wat krijg je?

 • Katalysator van de je groei.
 • Verruiming van je bewustzijn.
 • Concrete rituelen en acties die je groei verder versterken.
 • Een audio-opname van de Soulreading met een begeleide meditatie die specifiek bij jou past en je thuis kunt beoefenen.
 • Online via Zoom. De Soulreading duurt 1 ½ uur.
 • Investering: €148,00 incl btw 
 • Lees hier de veelgestelde vragen.

Review

Selma heeft mij in de Soulreading laten zien dat ik een muur rondom het thema werk zelf vasthoud en dat ik degene ben die het oplossen kan.  Nu, enkele weken later, voel ik mij veel vrijer. Er is een last verdwenen. Door haar begeleiding herinner ik mij wie ik ben en wat mij vooruit helpt.

- Milou, Studente-

Super Soul Succes

Super Soul Succes Reading en Healing traject

Je wilt een grote shift in je bewustzijn maken, stoppen met struggelen met jezelf en veel meer in alignment met je ware zelf leven, zodat jouw goud zichtbaar wordt. Jij het nieuwe succes in je leven ervaart.

Je wil veel meer in alignment met je Soul nature leven. Leren hoe je jouw Soul gifts herkent en hoe je deze inzet op een manier zodat jij  anderen versterkt. Jij weet hoe jij je opent voor jouw Soul abundance vanuit je verbinding met Moeder Aarde, je divinity en je Spiritteam. 

Je verlangt naar een heldere Soulmission die jou richting en duidelijkheid geeft.

Je ontvangt :

 • Soulreading gericht op een Breakthrough op het aspect van je Soul nature.
 • Soulreading gericht op een Breakthrough op het aspect van je Soul gifts.
 • Soulreading gericht op een Breakthrough op het aspect van je Soul abundance.
 • Tussendoor Whats-App contact, ik kijk samen met mijn Spiritteam mee naar wat jij nodig hebt op dat moment. (ca. 2x per week).
 • 3X healing-op-afstand op elk van de drie aspecten.
 • Reading en coachsessie van 1 1/2 uur.  Gericht op het helder formuleren van de kernpunten van elk van de drie aspecten van je Soulpurpose. Aan de hand van deze kernpunten formuleer je een heldere Soulmission. 
achtergrond boot met rond stijl element rood
Kopie van achtergrond boot met rond stijl element groen (1)

Wat krijg je?

 • Enorme katalysator van de je groei.
 • Sterke verruiming van je bewustzijn en bevrijding van je potentieel.
 • Transformeer je blokkades gebaseerd op oude verhalen naar wijsheid.
 • Creëer nieuwe krachtige verhalen gebaseerd vanuit jouw wijsheid.
 • Toepassen van heldere stappen en rituelen die jou ondersteunen om jouw Soulpurpose volledig te leven.
 • Een helder omschreven Soulmission.
 • Audio-opnames van de Soulreadingen en healingen. Met een begeleide meditatie die specifiek bij jou past en onderdeel uitmaakt van je dagelijkse rituelen. 
 • Investering: €998 incl. btw (Of in 3 termijnen van € 350 incl btw).

Maak hier een afspraak om kennis te maken ivm het

Super Soul Succes

Reading en healing traject.

Graag zie ik je. Het gesprek is kosteloos.

DOOR JEZELF HELEMAAL TE OMARMEN

kun je de hele wereld aan
handtekening

What
they say

TESTIMONIALS
OF MY
CLIENTS.

De Soulreading van Selma is ZO spot-on en verhelderend, dat ik inmiddels ook een tweede reading bij haar heb gedaan.

Er speelde nogal veel in mijn leven en ik had behoefte aan richting en duidelijkheid. Mijn bedrijf loopt goed en ik heb mezelf de laatste jaren ontwikkeld op spiritueel gebied. Toch is het ook dan heel erg fijn om iemand als Selma te kunnen vragen voor een Soulreading.

Selma ziet en hoort dingen die je zelf nog niet helder ziet en weet deze op een heel mooie manier over te brengen. Tijdens de eerste reading heeft ze echt mijn ogen geopend voor mijn volgende stap in zowel mijn leven als in mijn bedrijf.

Vier maanden later deed ik de tweede reading, wauw! Na de reading voelde ik me zoveel rustiger. Als ik terugkijk zie ik ook dat de stappen die ik na de readingen heb gezet heel mooi aansluiten op hetgeen Selma tijdens de readingen vertelde.

Het klikte meteen met Selma, ze heeft een warme en open energie. Verassend vind ik haar humor en directheid, die maken dat het naast een spirituele ervaring ook lekker down to earth en toepasbaar is.

De Soulreading gaf mij richting, bevestiging en vertrouwen. Het is een gevoel van thuiskomen bij je ziel. En Selma weet dit als geen ander te spiegelen. Dank je wel!

Denise de Wolf

Unleash the Wolf

De Soulreading wilde ik doen, omdat ik nieuwsgierig was en iets tegenkwam in mijn leven waar ik wat dieper op in wilde gaan met iemand die onder mijn oppervlakte kon kijken. In mijn energievelden/ziel. Ik zie dat ook als een onderhoudsbeurt. 

Selma kende ik niet en ze voelde meteen vertrouwd en kundig. We deden het ook nog eens online dus dat is ook al anders dan live maar het voelde heel dichtbij. 

Het heeft me een helder inzicht gegeven waar ik op dit moment sta en welke stappen ik ga nemen. Selma kwam tot de kern en het versterkte mijn intuïtie. En daar werd ik heel blij van!

Selma beveel ik aan omdat ze helder, rustig en doortastend is met zachte begeleiding. Je houdt het contact tijdens de reading die daardoor als een coaching voelt. Geen eenrichtingsverkeer. Dat vond ik heel prettig.

Ella Scholtens

Tekenaar

Toen ik de Soulreading van Selma voorbij zag komen op Instagram voelde ik gelijk: JA! Ik was vooral nieuwsgierig of dat wat ik intuïtief voel ook in deze Soulreading naar boven zou komen en of er nog andere boodschappen voor mij waren. Beide zijn aan bod gekomen.

Het was een mooie ervaring die diep gaat en het is lastig om enkel met woorden te beschrijven. Selma neemt je op een ontspannen en liefdevolle manier mee naar o.a. je Spiritteam. Haar begeleiding is puur, eerlijk en zacht. Het heeft mij weer een stap verder in de richting gebracht waar ik heen mag gaan. Deze Soulreading deed ik op afstand, maar deze afstand was helemaal niet voelbaar. Als je net als ik voelt van binnen dat je dit wilt, doe het dan!  

Joryl Buddiger

Leerkracht basisonderwijs

Selma neemt je heel rustig mee de reading in en geeft je terug wat jouw ziel haar vertelt. 

Voor alles wat Selma vertelt, geldt: je hoort niets nieuws en tegelijkertijd is alles nieuw. Ze ziet je, ze ziet je ziel en het verlangen van je ziel en weet dit rustig en prachtig te verwoorden en over te brengen. Alles herken je en juist door die herkenning krijg je het zelfvertrouwen en de ondersteuning die jij en je ziel nodig hebben om de vervolgstappen te nemen waar je op wachten of waar je over twijfelde. 

Selma gaf nog wat concrete boodschappen mee waarmee je later zelf nog verder de verdieping kan zoeken. 

Ik liep zelf wat vast binnen mijn bedrijf vanwege onbewuste onzekerheid of angsten. De Soulreading heeft mij de tools gegeven om mij verder te verdiepen in die onbewuste gedragingen en heeft mij het duwtje de juiste richting in gegeven. 

Ik zou Selma zeker aanraden wanneer je de behoefte voelt om je echte zielsverlangen bewust te maken. Ze is een ster in wat ze doet. 

Desiree

The Sages Cup Tarot

Ik kwam bij Selma om mijn purpose verder uit te diepen. Qua werk liep ik er tegenaan dat alles het ‘net niet was’. Na de eerste sessie voelde ik al dat het veel meer stroomde.

Ik ervoer dat ik mezelf helemaal de ruimte mag geven er helemaal te zijn. En dat dat eigenlijk mijn purpose is. Zodra ik dat ging doen, kwam het vanzelf op mijn pad. Ik heb een fantastisch nieuw aanbod gecreëerd wat moeiteloos en leuk voelt.

Ik zou deze ontdekkingsreis met Selma zeker aanraden omdat het op een zoveel dieper niveau gaat dan dat wat je met je mind kunt bedenken. Selma is een super prettig persoon om mee te werken. En als ik opnieuw tegen iets aanloop, dan zal ik haar ook zeker weer benaderen. 

M.A.

Sinds enkele jaren heb ik een muur gevoeld rondom het begrip 'werk'. Een bijbaan heeft altijd als totaal ongemakkelijk gevoeld, alsof ik dat niet hoorde te doen. 

Nu sta ik echter bijna op het punt om een vaste baan te zoeken, na mijn studie. Ik voelde echter dat ik op deze weg en met blokkerende gedachtes niet verder kon gaan.

Selma heeft mij in de soulreading laten zien dat ik dit idee zelf vasthoud en dat ik degene ben die het oplossen kan. Het was een fijne, zachte ervaring waar ik met plezier aan terug denk. Dat is ook hoe Selma vertelt: vanuit haar hart en vanuit plezier.

Nu, enkele weken later, voel ik mij veel vrijer. Er is een last verdwenen. Door haar begeleiding herinner ik mij wie ik ben en wat mij vooruit helpt. Dankjewel hiervoor!

Milou

Studente
graphic home

LAAT JE INSPIREREN

Met messenges of the divine en belangrijke lessen vanuit mijn levenservaringen. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

!
!

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.
goud graphic helft