Living your

Soulpurpose

Kopie van Living your soul purpose v4 zonder bloem

Living your Soulpurpose

Al mijn Soulreadingen zijn gericht op het leven van jouw Soulpurpose. Dat helder is wat jij hier te doen hebt op aarde en dat jij dat ook daadwerkelijk neerzet.  Om concreet te maken wat dit voor jou betekend heb ik het leven van je Soulpurpose onderverdeelt in 3 aspecten. 

Realising your Soul nature:  het realiseren wie je werkelijk bent. Sharing your Soul gifts: delen van jouw natuurlijk aangeboren talenten. Doen waarvoor jij gemaakt bent. Open up to your Soul abundance: openen voor overvloed door je eigen gedachten, gevoelens en emoties in lijn te brengen met je Soul nature. Het actief leven van deze drie aspecten maken dat jij je vervuld vult.

De deep insights uit deze drie aspecten geven je input voor je Soulmission. Hiermee geef je concreet vorm aan je Soulpurpose. Met je Soulmission maak je anderen duidelijk wat jou toekomstvisie is en hoe jij daar concreet aan bijdraagt. 

 

Review

Toen ik de Soulreading van Selma voorbij zag komen via instagram voelde ik gelijk: JA! Het heeft mij weer een stap verder in de richting gebracht waar ik heen mag gaan. 

- Joryl Buddiger -

Realising your Soul nature

Het eerste aspect is het realiseren wie je werkelijk bent. Namelijk dat jij in essentie liefde, licht, vreugde en plezier bent. Dit is een universeel proces en dat delen we met elkaar. Dit is waar alle spirituele teachers over spreken.

Het bewandelen van deze weg ziet er voor iedereen anders uit. Iedereen heeft hier zijn eigen levenslessen in te leren. Een grote les voor mij is om mijn warrior of peace wakker te maken en te leven. Bij een ander gaat het over het leren om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben of om je eigen sensualiteit te ontdekken. Uiteindelijk zullen we ons allemaal realiseren wie we werkelijk zijn, namelijk licht en liefde. Dit gaat om je spirituele practice. Mediteren, yoga, spirituele boeken lezen, buiten wandelen etc. Aligned zijn en aanwezig zijn in je lichaam. Sitting in your seat.

Realising your soul nature (2)

De inzichten vanuit deze levenslessen kun je weer omzetten naar een manier om anderen te helpen. Je combineert je Soul gifts met jouw inzichten uit jouw levenslessen, waardoor je nog meer van waarde bent voor anderen. Zo maak je van je noodlot je lotsbestemming.

Sharing your Soul gifts

Sharing your Soul gifts

Het tweede aspect is je roeping. Dat waartoe jij je geroepen voelt om te geven. Dat doe je met jouw natuurlijke , aangeboren talenten. Je soul gifts. Bij mij is dat een spiegel van de ziel te zijn, healer en messenger of the divine. Zo heb jij ook aangeboren talenten waarmee je anderen kunt helpen. Dit kan zijn in je werk. Het kan ook zijn dat je jouw talent deelt als bijvoorbeeld moeder of vrijwilliger.

Naast dat we universele kwaliteiten delen als liefde, vriendelijkheid, vrede en vreugde, zijn jouw aangeboren talenten en de vorm die hierbij hoort om dit uit te drukken samen met jouw levenslessen uniek.

Aspect 1, het realiseren van wie je werkelijk bent is nodig om aspect 2 ten volste te leven.

Vocation / roeping : A feeling of having been called (by God), or born etc, to do a particular type of work:

“He had a sense of vocation about his work as a doctor."

Open up to your Soul abundance

We zijn de creators van ons eigen leven. Dat vraagt om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Voor je eigen gedachten, gevoelens en emoties. Hoe meer je leert deze in lijn te brengen met je Soul nature, dus met wie jij werkelijk bent, hoe meer je de overvloed van het leven zult ervaren. Puur omdat deze overvloed in jou en in ons allemaal aanwezig is.

Het vieren dat je in een wereld leeft waarin je kan manifesteren. Waarin je mag leven en genieten van het leven als ziel die een menselijke ervaring heeft. Dat je vanuit je eigen creativiteit jezelf mag uitdrukken en spelen. Dat je als jezelf echt ontmoet ervaart dat jij overvloed bent. Dat je vanuit deze overvloed je leven mag creëren.

Open up to your Soul abundance

We have a greater possibility of fulfilling our purpose for being alive then any generation has ever had

in the history of this world.

~ Claire Zammit ~

Express your Soulmission

Express your Soulmission 

We hebben elkaar nodig om te groeien en ons volledig potentieel te leven. Omdat we een zijn. Als jij mij support support je jezelf ook en vice versa. Als jij je Soul gifts deelt met diegene die jouw hulp nodig hebben en dan help jij ze groeien. Dan groei jijzelf ook. Dan breng jij positieve verandering en dat geeft voldoening.

In je Soulmission beschrijf je jouw toekomstvisie, daarmee trek je mensen aan die dezelfde visie delen. Je geeft aan wat jouw gifts zijn en hoe je anderen daarmee verder helpt. 

 

DOOR JEZELF
HELEMAAL TE
OMARMEN

kun je de hele wereld aan.
handtekening

Review

Selma kende ik niet en ze voelde meteen vertrouwd en kundig. Het heeft me een helder inzicht gegeven waar ik op dit moment sta en welke stappen ik ga nemen. Selma kwam tot de kern en het versterkte mijn intuïtie.

- Ella Scholtens, EllaBellaBoem -

LAAT JE INSPIREREN

Met messenges of the divine en belangrijke lessen vanuit mijn levenservaringen. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

!
!

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.
goud graphic helft