HEALER GEBOREN IN EEN ONDERNEMERSGEZIN

Kosteloos en vrijblijvend

HEALER GEBOREN IN EEN ONDERNEMERSGEZIN

Kosteloos en vrijblijvend

Hartstochtelijk en vastberaden

Ik ben Selma Haring. Naast healthcoach & opsteller ook moeder & voel mij een warrior of peace. Met een enorme interesse in spiritualiteit in het dagelijkse leven. Toegewijd om jou te leren om jezelf te helen.

foto jungle Costa Rica

Middenin de jungle stond ik. Vogels maakten allerlei verschillende geluiden en ik zag heel veel groen. Op een gegeven moment stond ik er helemaal alleen. Hier had ik mijn eerste spirituele ervaring. Opeens, echt plotsklaps, voelde ik me onderdeel van een groter geheel. Ik wist meteen, dit is een grote natuurlijke kracht die ik ervaar. Alles is één en ik ben een rader in het grotere geheel. Een enorme rust voelde ik, alles viel op zijn plek.

Dat was raar om te ervaren en ik kon er ook niet direct mee uit de voeten, want ik ben geboren in een rationeel gezin. Ik studeerde om ingenieur te worden. Dus ik besteedde er weinig aandacht aan.

Vertrouwen op mijn innerlijke wijsheid

Totdat ik ziek werd en ik langs artsen en therapeuten ging.  24 was ik en ik hield een uur college volgen nog net vol. Hoofdpijn, darmklachten en ik was moe. Alsof ik zandzakken met mij meedroeg. Eerst heb ik geprobeerd om beter te worden door mijn best te doen. Van huisarts naar fysiotherapeut naar psycholoog, niets werkte. Tot ik een natuurarts sprak. Hij gaf me een dieet en vroeg mij: “Ben jij hoogsensitief?". “Hier heb ik nog nooit van gehoord” zei ik.

Het boek Hoogsensitieve personen van Elaine Aron heb ik na dat gesprek direct gekocht. En ja, hier herkende ik mij in. Hier begon de reis naar mijzelf leren helen.

 

Over Selma Haring

Door mezelf te leren kennen en te accepteren. Vanuit liefdevolle vriendelijkheid naar mezelf te kijken. Door te leren voelen. Te ervaren dat ik onderdeel ben van een groter geheel en te ontdekken dat ik de dingen ook op energieniveau heel helder zie. De onwetendheid en de pijn hierop te transformeren. Het nu als een talent in te zetten in  mijn leven. Niet te serieus te zijn, maar te spelen. Dit brengt mij, weet ik  inmiddels, direct weer terug bij mijn levensenergie.

Ook heb ik geleerd hoe het mij helpt om mij te verbinden met mijn adem en met mijn lichaam. Ik kon mezelf kwijtraken in al mijn dromen en overpeinzingen. Door in mijn  lichaam aanwezig te zijn, heb ik de stevigheid in mijzelf gevonden. Mijn pijn steeds werd meer getransformeerd. Met name systemisch werk in het lichaam en yoga hebben mij hierbij geholpen.

De les die ik had te leren was om naar mezelf te luisteren. Ik heb geleerd om mijn beslissingen te baseren op iets wat ik van binnen weet. Om los te laten wat mij niet dient. Dit heeft mijn gezondheid zeker goed gedaan en heeft mij gebracht bij mijn eigen waarheid.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Healing rituals en andere tips voor hoogsensitieve vrouwen om zichzelf te helen.
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
goud graphic helft
Levensthema (1)

MIJN LEVENSTHEMA'S

Twee grote thema’s speelden en spelen er nog steeds, dat houdt denk ik nooit op, in mijn leven. Een: het samenbrengen van mijn vrouwelijke en sensitieve kant  met mijn mannelijke kant en daadkrachtige energie. Waardoor ik veel meer balans ervaar.

Twee: het verbinden met het universum en de aarde. Hierdoor kan de inspiratie die ik heb handen en voeten krijgen. Zo krijgt de energie die ik in mij heb richting. Waardoor het niet weglekt, maar mij en anderen juist voedt.

Dan voel ik mij ook één met leven. Ik voel dat ik een healer ben. Door mijn liefdevolle aanwezigheid en doordat ik het vak van opstellen beheers, leer ik jou je eigen healer kennen. Hierin ben ik een spiegel voor jou. Zodat jij je pijn transformeert naar wijsheid.

Zodat jij je pijn transformeert naar wijsheid

LAAT JE INSPIREREN

Healing rituals en andere tips voor hoogsensitieve vrouwen om zichzelf te helen. 
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
beeldmerk

Wat kenmerkt Selma

 • beeldmerk

  Met een scherpe waarneming zie ik waar het echt over gaat.

 • beeldmerk

  Vanuit mijn liefdevolle aanwezigheid en mijn sterke verbinding met het grote geheel zie ik welke helende beweging er mogelijk is. 

 • beeldmerk

  Intuïtief en sterk invoelend.

 • beeldmerk

  Gedegen. Ik hou van kwaliteit en heb bij hele goede docenten mijn opleidingen gedaan. Ik heb geleerd waar het echt over gaat. Op het scherpst van de snede. Dit geef ik ook weer door.

 • beeldmerk

  De mooie en ogenschijnlijk minder mooie kanten van de mens hou ik van en van het kwetsbare proces om die te durven tonen en omarmen.

 • beeldmerk

  Vanuit respect benoem ik de pijn en via de pijn help ik je de weg naar heelheid te vinden.

IK BEN
SELMA
HARING

What
they say

TESTIMONIALS
OF MY
CLIENTS.

Ik heb met Selma meerdere sessies mogen doen, elke keer op een moment dat ik veel onrust voelde in mijn lijf en in mijn leven. En dan ben je bij Selma in hele goede handen. Je voelt je gezien en het voelt helemaal fijn als zij haar 'gave' en expertise, want zo ervaar ik dat, inzet en 'licht' zet op zaken in je lijf en in het systeem die je zelf nog niet op die manier had gezien. Een holistisch verdiepende aanpak die mij keer op keer veel brengt.

Martine van den Hoed

Coach, trainer en initiatiefnemer van The Up Movement

Een behandeling van Selma heeft mij duidelijk laten zien dat een familie systeem een energie kan doorgeven. Ik kwam bij haar met de hulp vraag dat ik veel last had van pijn in mijn boven buik.

Door ernaar te kijken werd mij duidelijk waar de klacht zat.  Nu weken later heb ik veel minder last en ben ik me er van bewust van geworden dat ik dingen ook mag loslaten die niet bij mij horen.

Wat ik fijn vond aan Selma dat ze heel erg met haar gevoel werkt, zo zorgde ze er heel snel voor dat ik veel meer bij mijn gevoel mag blijven.

Osca Bouma

Mond gezondheid coach

Tijdens mijn sessie hebben we gebruik gemaakt van papier waar ik steeds een woord op moest schrijven. Ik moest echt luisteren naar mijn lichaam en steeds voelen waar ik het papier neer moest leggen om er vervolgens bovenop te gaan staan. Mijn lichaam reageerde hier dan weer op door te reageren met gevoelens als prikkeling, lichte steken, druk of krampen. Dit waren signalen waar Selma dan weer verder mee kon gaan en die haar richting gaven om verder te gaan in deze sessie.  Tijdens de sessie kwam ik steeds dichterbij de werkelijke antwoorden op mijn hulpvraag. In mijn geval bleek dat anders te zijn dan eerder gedacht. Toen dat duidelijk werd, werd mijn gevoel daarnaartoe ook steeds sterker.  Ik voelde me erg op mijn gemak en ik kon me echt open stellen voor deze sessie. 

W. Bakker

Leerkracht basisonderwijs

Eerst een goed gesprek met Selma. Selma voelt intuïtief zo fijn aan waar mijn blokkade zit. Daarna nodigt ze me uit om op de tafel te komen liggen. Daar begint voor mijn gevoel de reis naar mijn onbewuste. Selma raakt me aan op plekken waar ik duidelijk voel dat er iet ‘vast’ zit. We maken contact met mensen uit mijn systeem. Ook voorouders. Het is lastig uit te leggen wat er dan gebeurd. Maar ik heb het gevoeld. Gevoeld welke energieën ik mee draag vanuit mijn systeem. Door me over te geven aan de liefdevolle begeleiding van Selma en al wat er komt en vooral een kort nagesprek begrijp ik ook wat er gebeurd intern bij mij. Waarom sommige dingen mij zo belemmeren. En met die inzichten kan ik weer nieuwe keuzes maken. Ik vond het een super inzicht gevende sessie. En op onbewust niveau mag dat fijn door werken….. ik heb de sessie ervaren als een verdieping op mijn levensthema. En weet weer dat ik meer aandacht mag geven aan het verbinden met mezelf.

Anita Elsing

Pauwerfull voor psychosociale coaching en therapie
graphic home
handtekening

LEVENSLOOP

1975

Ondernemersgezin

Ik ben opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Daar heb ik geleerd dat als je iets graag wilt, dat je het dan zelf moet regelen. Ze moedigen me aan het avontuur op te zoeken. "Ga maar ontdekken", zeiden ze.

icoon
1995

Wageningen Universiteit

Aan de Wageningen Universiteit heb ik Aardwetenschappen gestudeerd. Tijdens deze studio ontdekte ik dat veel problemen niet technisch maar ook sociaal van aard waren. Daarom heb ik ook communicatievlakken gevolgd. Na mijn opleiding ben ik als communicatieadviseur bij het advies- en ingenieursbureau DVH gaan werken.

icoon
2008

Centrum voor Leven en Intuïtie

In 2008 ben ik hier cursussen gaan volgen om mij meer te verbinden met mijn intuïtie en daarmee mezelf. In 2016 ben ik afgestudeerd voor de Readingopleiding. Hier heb ik geleerd om energie te lezen van mezelf en anderen. En neutraal en zonder oordeel kijken naar situaties en ervaringen en hoe ik hierover kan communiceren.

icoon
2010

School voor Coaching

Bij de School van Coaching heb ik het coachingsvak diepgaand geleerd. Ik heb geleerd uit te spreken wat ik waarneem en de essentie te benoemen. Als coach leer ik anderen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven, dus hun leven zelf eigendom te nemen en te organiseren.

icoon
2010

Coach en trainer bij Talentfirst

TalentFirst is een netwerk van coaches en trainers die kijken naar je drijfveren, talenten, dromen en doelen. De combinatie van diepgang, luchtige sfeer en toch zakelijk, maar een een spiritueel tintje sprak mij aan. Ik heb daar van 2010 - 2015 veel loopbaanbegeleidingstrajecten gedaan en in management development programma's mensen getraind en gecoacht. 

icoon
2012

Opleiding in Familie- & organisatieopstellingen

Tijdens de Opleiding Familie en organisatieopstellingen heb ik de kracht en de eenvoud van het opstellen ontdekt. Later heb ik de masterclass Psychosomatiek en systemisch werk bij ziekte en kanker voor zorgprofessionals en de verdiepende opleiding Systemisch lichaamswerk en ziekteopstellingen gevolgd. Ik heb mij gespecialiseerd in het vak van ziekteopsteller. 

icoon
2013

Partner Remko

Remko is de "love of my life". Nog altijd ervaar ik veel liefde en een gevoel van veiligheid in onze relatie. Wat ik echt fijn vind is dat wij echt helemaal onszelf kunnen zijn. En dat we elkaar blijven stimuleren om elkaars dromen waar te maken. 

icoon
2013

Yoga Opleiding

Ik heb de Sva Dharma Yogaopleiding met Katiza Sayta en Kevin Sahaj bij Delightyoga gevolgd. Hierin heb ik geleerd de stilte en de dynamiek van het leven in balans te volgen via onder andere ademhalingstechnieken, houdingen en meditaties om zo verbinding met mijn ware natuur te maken. Tijdens de coachsessies zet ik deze kennis in om jou dichterbij jouw ware natuur te brengen. 

icoon
2016

Sijmen

Onze grote droom is uitgekomen. Onze zoon Sijmen is geboren.

icoon
2016

selmaharing.nl

 ziet het licht. Eerst heb ik mij gericht op het geven van readingen. Daarna voelde ik dat het tijd was om mijn levenslessen te gaan delen. Als healthcoach en opsteller, waarbij ik mijn reading- en healingvaardigheden als vanzelf meeneem in dit werk. 

LAAT JE INSPIREREN

Healing rituals en tips voor hoogsensitieve vrouwen om zichzelf te helen.
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
goud graphic helft

Mag ik plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring