SOULSEER GEBOREN IN EEN ONDERNEMERSGEZIN

Hartstochtelijk en vastberaden

Ik ben Selma. Naast Soulseer & messenger of the divine  ben ik ook moeder & een warrior of peace. Met een enorme interesse in spiritualiteit in het dagelijkse leven. Toegewijd om jou je innerlijke wijsheid te spiegelen, zodat jij je goud nog meer ontdekt. Jij vanuit je hoogste potentiaal je Soul gifts deel met de wereld.  

Selma - soul gifts2

Soul gifts

Het zijn mijn aangeboren talenten, mijn Soul gifts, om te zien wie jij werkelijk bent en dit helder terug te geven. Ik zie welke zielsverlangens de ruimte willen krijgen, welke lessen jij nu wilt leren en welke concrete stappen hier nu bij horen. Ik help je zodat jij weer helderheid hebt over hoe jij vanuit je hoogste potentiaal jouw Soul purpose leeft.

Review

Toen ik de Soulreading van Selma voorbij zag komen via instagram voelde ik gelijk: JA! Het heeft mij weer een stap verder in de richting gebracht waar ik heen mag gaan. 

- Joryl Buddiger -

Soulseer geboren in een ondernemersgezin

Met toewijding leef ik mijn Soulpurpose en daar neem ik jou graag in mee. Ik ben geboren in een liefdevol ondernemersgezin, waarin mijn ouders rationeel waren en ik juist sensitief en intuïtief was. Het is mijn weg geweest om mij te openen voor mijn heldervoelen, helderzien en helder weten en hierop te leren vertrouwen. Dit heb ik bereikt door vanuit liefde en vanuit de weg van innerlijke vrede mijn angsten en onzekerheden onder ogen te zien en te transformeren naar wijsheid. Door mijn intuïtie en ratio samen te brengen. In balans, beide aanwezig in mijzelf en in mijn lichaam. Mijn levensenergie stroomt steeds vrijer en ik ervaar liefdevolle blijdschap, zachtheid en voldoening in mijn leven.

selma blog v3

Naamsbetekenins Selma: goddelijke beschermde

Soul nature

Mijn Soul nature is me te openen voor the divine en dat mijn innerlijke kracht in mezelf ligt. Deze kracht is zowel zacht als onmetelijk sterk. Ik kan mij zowel kwetsbaar als onoverwinnelijk voelen. Ik leef steeds meer en meer mijn eigen leven vanuit wie ik werkelijk ben, vanuit mijn Soul nature. Ondersteund door mijn spiritteam.

Soul abundance

Soul abundance ervaar ik in lijn leef met mijn hoogste potentieel. Dan zie ik in mezelf gouden energie door mij heen stromen. Vol met innerlijke vrede, liefde en plezier.

Ik ervaar ook Soul abundance als ik het fijn heb met mijn gezin. Als we lachen, dansen, gek doen, mooie gesprekken voeren en lekker veel buiten zijn. Als ik plezier en diepgang ervaar met vriendinnen en als het stroomt in mijn werk. Dat ik voel dat het leven een mysterie is, waarin ik nog steeds blijf ontdekken. Over mezelf, anderen en de wereld en de aarde. Ik ben enorm nieuwsgierig van nature, dus dat blijft mij voeden. 

Kopie van Home - Soul purpose
Samen-verlichte-wereld v2

Samen creëren we een verlichte wereld

Dankbaar voel ik mij dat ik dit werk mag doen. Dat ik jouw je Soulpurpose en je eigen wijsheid mag spiegelen. Zodat jij je ware zelf ontmoet en je ware talenten, jouw Soul gifts kent. Dat jij deze vanuit plezier en overvloed  deelt met de wereld. Zodat wij elkaar bevrijden en we met elkaar een verlichte wereld  creëren waarin we in vrede met elkaar genieten van het leven. Dit is mijn Soulmission.

IK BEN
SELMA
HARING

Wat kenmerkt Selma

 • beeldmerk

  Vanuit mijn helderziende vermogen zie ik jouw essentie en waar nu jouw grootste groei mogelijk is. 

 • beeldmerk

  Vanuit mijn liefdevolle aanwezigheid en mijn sterke verbinding met universal intelligence en mijn Spiritteam geef ik heldereen helende boodschappen door. 

 • beeldmerk

  Intuïtief en sterk invoelend. Breng ook humor en lichtheid in tijdens de reading. 

 • beeldmerk

  Gedegen. Ik hou van kwaliteit en heb bij hele goede docenten mijn opleidingen gedaan. Ik heb geleerd waar het echt over gaat. Op het scherpst van de snede. Dit geef ik ook weer door.

 • beeldmerk

  De mooie en ogenschijnlijk minder mooie kanten van de mens hou ik van en van het kwetsbare proces om die te durven tonen en omarmen.

 • beeldmerk

  Vanuit de stilte ontstaat er diepgang. vanuit de diepgang vindt er healing en transformatie plaats en komen concrete rituelen naar voren die jou helpen. 

handtekening

LEVENSLOOP

1975

Ondernemersgezin

Ik ben opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Daar heb ik geleerd dat als je iets graag wilt, dat je het dan zelf moet regelen. Ze moedigen me aan het avontuur op te zoeken. "Ga maar ontdekken", zeiden ze.

icoon 841031
1995

Wageningen Universiteit

Aan de Wageningen Universiteit heb ik Aardwetenschappen gestudeerd. Tijdens deze studio ontdekte ik dat veel problemen niet technisch maar ook sociaal van aard waren. Daarom heb ik ook communicatievlakken gevolgd. Na mijn opleiding ben ik als communicatieadviseur bij het advies- en ingenieursbureau DVH gaan werken.

icoon 841031
2008

Centrum voor Leven en Intuïtie

In 2008 ben ik hier cursussen gaan volgen om mij meer te verbinden met mijn intuïtie en daarmee mezelf. In 2016 ben ik afgestudeerd voor de Readingopleiding. Hier heb ik geleerd om energie te lezen van mezelf en anderen. En neutraal en zonder oordeel kijken naar situaties en ervaringen en hoe ik hierover kan communiceren.

icoon 841031
2010

School voor Coaching

Bij de School van Coaching heb ik het coachingsvak diepgaand geleerd. Ik heb geleerd uit te spreken wat ik waarneem en de essentie te benoemen. Als coach leer ik anderen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven, dus hun leven zelf eigendom te nemen en te organiseren.

icoon 841031
2010

Coach en trainer bij Talentfirst

TalentFirst is een netwerk van coaches en trainers die kijken naar je drijfveren, talenten, dromen en doelen. De combinatie van diepgang, luchtige sfeer en toch zakelijk, maar een een spiritueel tintje sprak mij aan. Ik heb daar van 2010 - 2015 veel loopbaanbegeleidingstrajecten gedaan en in management development programma's mensen getraind en gecoacht. 

icoon 841031
2012

Opleiding in Familie- & organisatieopstellingen

Tijdens de Opleiding Familie en organisatieopstellingen heb ik de kracht en de eenvoud van het opstellen ontdekt. Later heb ik de masterclass Psychosomatiek en systemisch werk bij ziekte en kanker voor zorgprofessionals en de verdiepende opleiding Systemisch lichaamswerk en ziekteopstellingen gevolgd. Ik heb mij gespecialiseerd in het vak van ziekteopsteller. 

icoon 841031
2013

Partner Remko

Remko is de "love of my life". Nog altijd ervaar ik veel liefde en een gevoel van veiligheid in onze relatie. Wat ik echt fijn vind is dat wij echt helemaal onszelf kunnen zijn. En dat we elkaar blijven stimuleren om elkaars dromen waar te maken. 

icoon 841031
2013

Yoga Opleiding

Ik heb de Sva Dharma Yogaopleiding met Katiza Sayta en Kevin Sahaj bij Delightyoga gevolgd. Hierin heb ik geleerd de stilte en de dynamiek van het leven in balans te volgen via onder andere ademhalingstechnieken, houdingen en meditaties om zo verbinding met mijn ware natuur te maken. Tijdens de coachsessies zet ik deze kennis in om jou dichterbij jouw ware natuur te brengen. 

icoon 841031
2016

Sijmen

Onze grote droom is uitgekomen. Onze zoon Sijmen is geboren.

icoon 841031
2020

Soul seer & messenger of the divine

 Alle lichten staat op groen. Het is mijn tijd om nu in het licht te staan en ook te voelen en weten dat ik het licht ben. Het licht wat we allemaal in ons hebben. Het licht wat heelt en letterlijk het leven lichter maakt. Vanuit dit licht spiegel ik graag jou licht. Zodat jij je Soul purpose leeft met plezier en met toewijding aan je eigen wijsheid. 

LAAT JE INSPIREREN

Met messenges of the divine en belangrijke lessen vanuit mijn levenservaringen.
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

!
!

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.
goud graphic helft