Leer jezelf te helen
bg reading

Zorgen voor jezelf vanuit je innerlijke wijsheid 

Je hebt een moeizame relatie met je lichaam, omdat jij je hier niet altijd thuis in voelt. Je voelt heel veel, omdat je zo fijnbesnaard bent. En dit vele voelen, vraagt om extra zorg voor je lichaam. Toch blijkt de extra zorg die jij jezelf geeft niet altijd genoeg te zijn. Je voelt dat je niet helemaal aanwezig bent in je lichaam. Je schiet vaak naar je hoofd als je overvol bent en je vraagt je af hoe je hier weer uitkomt. Hoe jij je weer kan ontspannen en hoe jij je kan verbinden met je innerlijke wijsheid.

De gevoeligste mensen onder ons dragen het meeste, vertelde een van mijn leraren mij. Omdat je zo hoogsensitief bent, heb jij als kind waarschijnlijk onbewust gevoeld dat er onderstroom aanwezig was bij jou thuis. Omdat we harmonie willen ervaren, dragen we oude pijn van anderen. Dit kan letterlijk vast komen te zitten in je lichaam.

Als dit zich fysiek uit, is dit een teken dat je veel aan het uitwerken bent. Niet alleen voor jezelf, dit is ook voor anderen. Hier de schoonheid van leren inzien is een groot onderdeel van je healing. Je mag de last die jij draagt leren los te laten en je levenslessen hieruit halen.

Healing
5 kopie

Je bent in staat om diep in te voelen wat er leeft in jezelf en bij anderen. Je weet dingen, gewoon zo. Dat is een prachtige gave. Je kunt helder zien wat er werkelijk speelt in situaties op je werk of thuis. Hiermee kun je anderen van dienst zijn. Als je deze kwaliteiten ook kan ownen tenminste. Dit kan als jij er eigendom over hebt. Je eigen inner sanctuary creëert.

Het is daarom nodig om goed aanwezig te zijn in je lichaam. Niet alleen te dromen, maar ook vanuit een stevigheid jouw kwaliteiten en creativiteit concreet te maken. Om zo een gelukkig en duurzaam leven hier op aarde te leven.

Ik nodig je uit om bereid te zijn om je lichaam en je moe zijn als vriend te zien. Het wil je iets vertellen en heeft een boodschap voor je. Op het moment dat jij je verbindt met de boodschap onder je vermoeidheid, werkt dit bevrijdend. Dan laat je los wat niet meer bij je past en geef je ruimte aan je levensenergie. Dit heeft een helende werking voor je lichaam. Je leert jezelf helen.

WIL JIJ JEZELF LEREN HELEN?

Maak een afspraak voor een inzichtsessie.

goud graphic helft

Het coachtraject Leer jezelf te helen biedt jou: 

-       Je leert je te verhouden tot je lichaam en je open te stellen voor de liefde die je voor je lichaam voelt. 

-       Je leert je angsten en fysieke pijn te omarmen en niet weg te stoppen. Het omarmen is de eerste stap richting heling. 

-       Je ervaart meer blijdschap met jezelf en de liefde voor jezelf. Je energie leer je bij jezelf houden, zodat je veel minder energielekken hebt en jij je vitaler voelt.

-       Je leert je sensitieve kwaliteiten in te zetten voor jouw groei en je hebt een sterkere verbinding met je innerlijke wijsheid. Vanuit deze wijsheid geef je vanuit rust en vertrouwen vorm aan je leven.

-       Je leert je inner healer kennen en leert hoe jij jezelf kunt helen. 

lucht en rond element

THE GREATER SOUL
MOVES IN ONLY ONE DIRECTION

and that is to bring into union

what has been made separate. 

~ BERT HELLINGER ~

Het coachtraject bestaat uit:

Vijf live sessies, vijf (online) sessies en als het nodig is belafspraken.

Sessie 1: Verbinden met je lichaam en je ziel
Je maakt verbinding met je lichaam en met je ziel. Je ontdekt hoe deze twee zich met elkaar verhouden.

Sessie 2: Veilig voelen in je lichaam
In deze sessie leer je hoe jij je veilig kunt voelen in je lichaam als je met anderen bent. Wat gebeurt er waardoor je energie weglekt? Waar komt dit op een dieper laag vandaan? En hoe kan jij je in het hier en nu weer verbinden met je eigen levensstroom? Dus met je eigen energie.

Sessie 3: Ontdek je inner healer
In de derde sessie maak je verbinding met je vermoeidheid. Voelen wat er is. Dit is een noodzakelijke stap om een helende beweging te maken. We onderzoeken hoe jij je verhoudt tot je vermoeidheid en andere fysieke klachten. Je maakt ook op een dieper niveau contact met je levensenergie en je inner healer, zodat je jezelf kan helen. 

Sessie 4: Boodschap voor jou
Je maakt verbinding met de boodschap onder je vermoeidheid. Wat wil de vermoeidheid je werkelijk vertellen en laten zien? Waar resoneert je ziekte dieper in je systeem in mee? Wat is jouw centrale levensthema? Waarom heb je voor dit pad gekozen en wat zijn je lessen hierin?

Sessie 5: Sensitieve kwaliteiten uiten
Hier leer je je verbinden met je innerlijke wijsheid. Met je helder weten. Welke kwaliteiten willen zich laten zien en wil je uiten en in de wereld zetten? Welke kwaliteiten bezit jij om goed voor jezelf te zorgen? 

Online healingsessies
Tussendoor vinden de (online) healingsessies plaats. Als in de omgeving van Amsterdam woont, ben je ook in mijn werkkamer welkom. In de online sessies leer ik je te verbinden met je lichaam en alles wat je daarin ervaart. Je krijgt tools mee waar je thuis mee aan de slag gaat. We bespreken hoe het gaat als je zelf thuis probeert de verbinding met je lichaam, je emoties en je gedachte te maken.

Tijdens elke online sessie krijg je ook een essentie-reading. Ik kijk waar je staat en waar jouw groei zit om jezelf te helen. In de laatste online sessie ronden we het traject af. De laatste vragen worden beantwoord en we vieren samen de groei en heling die je hebt doorgemaakt op een voor jou passende manier. Je hebt helder hoe jij goed voor jezelf zorgt. 

Intensief traject
Het traject duurt ca. 5 maanden. Het is een intensief traject, waarin ik voor jou klaar sta. Heb je tussendoor vragen of wil je iets bespreken? Dan maken we een belafspraak. Bespreken wat jij nodig hebt, om zelf weer verder te kunnen. Het is een traject wat je veel zal geven. Om daar te komen vraagt het ook tijd, energie en de bereid om naar jezelf te kijken. Wat heel fijn is en soms confronterend kan zijn. Dus gun jezelf ook de  ruimte om dit traject te volgen. Dit is de 1e stap richting jezelf leren helen:). 

What
they say

TESTIMONIALS
OF MY
CLIENTS.

Ik heb met Selma meerdere sessies mogen doen, elke keer op een moment dat ik veel onrust voelde in mijn lijf en in mijn leven. En dan ben je bij Selma in hele goede handen. Je voelt je gezien en het voelt helemaal fijn als zij haar 'gave' en expertise, want zo ervaar ik dat, inzet en 'licht' zet op zaken in je lijf en in het systeem die je zelf nog niet op die manier had gezien. Een holistisch verdiepende aanpak die mij keer op keer veel brengt.

Martine van den Hoed

Coach, trainer en initiatiefnemer van The Up Movement

Een behandeling van Selma heeft mij duidelijk laten zien dat een familie systeem een energie kan doorgeven. Ik kwam bij haar met de hulp vraag dat ik veel last had van pijn in mijn boven buik.

Door ernaar te kijken werd mij duidelijk waar de klacht zat.  Nu weken later heb ik veel minder last en ben ik me er van bewust van geworden dat ik dingen ook mag loslaten die niet bij mij horen.

Wat ik fijn vond aan Selma dat ze heel erg met haar gevoel werkt, zo zorgde ze er heel snel voor dat ik veel meer bij mijn gevoel mag blijven.

Osca Bouma

Mond gezondheid coach

Tijdens mijn sessie hebben we gebruik gemaakt van papier waar ik steeds een woord op moest schrijven. Ik moest echt luisteren naar mijn lichaam en steeds voelen waar ik het papier neer moest leggen om er vervolgens bovenop te gaan staan. Mijn lichaam reageerde hier dan weer op door te reageren met gevoelens als prikkeling, lichte steken, druk of krampen. Dit waren signalen waar Selma dan weer verder mee kon gaan en die haar richting gaven om verder te gaan in deze sessie.  Tijdens de sessie kwam ik steeds dichterbij de werkelijke antwoorden op mijn hulpvraag. In mijn geval bleek dat anders te zijn dan eerder gedacht. Toen dat duidelijk werd, werd mijn gevoel daarnaartoe ook steeds sterker.  Ik voelde me erg op mijn gemak en ik kon me echt open stellen voor deze sessie. 

W. Bakker

leerkracht basisonderwijs

Eerst een goed gesprek met Selma. Selma voelt intuïtief zo fijn aan waar mijn blokkade zit. Daarna nodigt ze me uit om op de tafel te komen liggen. Daar begint voor mijn gevoel de reis naar mijn onbewuste. Selma raakt me aan op plekken waar ik duidelijk voel dat er iet ‘vast’ zit. We maken contact met mensen uit mijn systeem. Ook voorouders. Het is lastig uit te leggen wat er dan gebeurd. Maar ik heb het gevoeld. Gevoeld welke energieën ik mee draag vanuit mijn systeem. Door me over te geven aan de liefdevolle begeleiding van Selma en al wat er komt en vooral een kort nagesprek begrijp ik ook wat er gebeurd intern bij mij. Waarom sommige dingen mij zo belemmeren. En met die inzichten kan ik weer nieuwe keuzes maken. Ik vond het een super inzicht gevende sessie. En op onbewust niveau mag dat fijn door werken….. ik heb de sessie ervaren als een verdieping op mijn levensthema. En weet weer dat ik meer aandacht mag geven aan het verbinden met mezelf.

Anita Elsing

Pauwerfull voor psychosociale coaching en therapie
graphic home

Maak een afspraak

Voel jij het verlangen om jezelf te leren helen? Maak een afspraak voor een inzichtsessie. Ik kijk met je mee om te zien wat jij nodig hebt. Het gesprek is kosteloos en vrijblijvend. 

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

DOOR JEZELF
HELEMAAL TE
OMARMEN

Leer jij jezelf helen
handtekening

Resultaat

-       Je hebt je eigen healingrituelen ontwikkeld.

-       Je voelt als je energie weg lekt, weet hoe je je energie terug in je lichaam haalt en bent meer aanwezig in je lichaam. Je creëert je inner sanctuary.

-        Je neemt eigendom over je eigen energie waardoor je je vitaler voelt.

-       Je hebt zicht op de diepere boodschap onder je vermoeidheid en andere fysieke klachten.

-       Je hebt je verbonden met jouw diepere levensthema.

-       Je voelt je meer gedragen door het leven en ervaart meer zelfvertrouwen en rust.

-       Je zet je sensitieve kwaliteiten vanuit je innerlijke wijsheid in en laat deze zien in de wereld

-       Je hebt verbinding met je hoofd, je hart en je buik.

lucht en rond element

Investering € 997,00 inclusief btw (€ 823,97 exclusief btw).

Het is mogelijk om in zes termijnen van € 175,00 inclusief btw (€ 144,63 exclusief btw) te betalen.

Bij sommige klanten betaalt hun werkgever het traject. Wil jouw werkgever het traject betalen? Dan stel ik een offerte voor je op, die je bij je werkgever kunt voorleggen.

handtekening

WIL JEZELF LEREN HELEN?

Maak een afspraak voor een inzichtsessie.

goud graphic helft

Mag ik plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring