Je eigen pad bewandelen

Je ziel verlangt ernaar dat jij je eigen pad bewandelt. Dat je je eigen waarheid leeft.
Dat kan alleen als jij jezelf kent en je dicht bij jezelf bent.
Dat je je verbonden voelt met je lichaam en met je zielsverlangens.
Dat je een heldere geest hebt. Dat je ruimte maakt voor jouw potentieel en je ook voor je pijn.
Dat je beide lief hebt. En dat je beide omarmt. Dan leef je steeds meer in lijn met het leven met jouw destiny.
Met het leven wat jij wil leven.
Dan is er rust, plezier en actie en daarna weer rust en ontspanning. Kortom balans.
Dan krijgt je lichaam de ruimte om zichzelf te helen.

Healing rituals

3 oefeningen om je liefdevol te verbinden met je vermoeidheid, zodat er ruimte ontstaat voor healing en innerlijke rust. 
 

Voor jou als hoogsensitieve vrouw, als je moe bent en voelt dat je lichaam je signalen geeft die je niet begrijpt.Signalen die je graag wilt leren begrijpen zodat jij je meer ontspannen voelt en leert om vanuit je eigen wijsheid richting te geven aan je gezondheid.

Voel je dat je lijf moe is. Signalen afgeeft dat het anders moet? Wil je hier ook naar luisteren, maar weet je niet hoe je dat dan moet doen?
Ben je er uiteindelijk vooral over aan het piekeren dan dat je tot nieuwe inzichten komt waardoor je op een duurzame manier naar je lichaam leert luisteren?

Of wil je vooral van de vermoeidheid af? Heb je oordelen naar jezelf omdat je moe bent. Moet je vooral dit of dat doen om ervan te komen. Weet je ook dat dit niet werkt en voel je dat je vast zit in een vicieuze cirkel?

In dit ebook krijg je 3 oefeningen om je liefdevol te verbinden met je vermoeidheid, zodat er ruimte ontstaat voor healing en innerlijke rust. 

Wil jij leren om jezelf te helen en hier een eerste stap in te zetten? Meld dan nu aan voor healing rituals en tips per e-mail om jezelf te helen. Je ontvangt dan direct ook mijn gratis ebook  Healing rituals.  

Download het  ebook Healing rituals. 

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Mag ik plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring