EMBRACE YOUR POTENTIAL & YOUR PAIN,

this brings healing and inner peace.

Leer jezelf te helen

 • beeldmerk

  Leer je veilig te voelen in je eigen lichaam.

 • beeldmerk

  Verbind je met de boodschap onder je vermoeidheid. Leer wat de vermoeidheid jou wilt vertellen en wat jij mag loslaten.

 • beeldmerk

  Leer je inner healer en je eigen helend vermogen kennen. Vergroot je vitaliteit.

Laat hieronder je gegevens achter voor het maken van een afspraak. Tijdens de inzichtsessie bespreken wat jij nodig hebt om jezelf te leren helen en onderzoeken we samen wat voor jou nog een 1e stap is die je kan zetten richting healing vanuit jouw innerlijke wijsheid. 

 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

beeldmerk
Selma Haring

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

 1. Let’s connect
  Laat je contactgegevens achter. Dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. De afspraak is per telefoon of via Skype. 
 2. Let’s meet
  Tijdens de inzichtsessie maken we kennis met elkaar. Het kan spannend zijn om naar jezelf te kijken en te onderzoeken wat jouw vermoeidheid jou wilt vertellen. Het verlangen naar rust en vitaliteit is vaak groot. We bespreken daarom eerst samen waar jij nu staat. Waar jouw pijnpunten liggen. We gaan ook nog wat dieper in op je verlangen. Ik kijk ook kort in de energie (essentie-reading) om tot de kern van je vraag te komen. 
 3. Eerste stap richting healing 
  We onderzoeken waar jouw ruimte voor groei is en welke eerste stap jij kunt zetten richting healing vanuit jouw innerlijke wijsheid. 

Mag ik plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring