Boodschap onder je vermoeidheid
Groep - Soulreading & Healing 490x490 v4 zonder bloem

Free gift

Tijdens de Groepsoulreading lees ik de thema's die spelen in de groep en channel ik boodschappen vanuit de ongeziene wereld. Boodschappen om jouw innerlijke wijsheid te versterken. Het is echt een mooi moment om tot jezelf te komen, je te verbinden met je Spiritteam en nieuwe inzichten op te doen.

Je kunt je aanmelden via het besloten account op Instagram @selma_groepsoulreading.

Q & A

In een Soulreading zoeken we allebei de verdieping op

Zakken we verder in onszelf. Dat is een energie die ik neerzet en waarin ik je meeneem. We openen de ruimte voor universal intelligence om mee te doen in de Soulreading en daar laat ik mij door leiden.

Wat er gebeurt is dat ik beelden en woorden doorkrijg over jouw zielsverlangens en wat er ruimte wil krijgen naar aanleiding van de vraag die je hebt.

We kijken ook naar wat daaronder zit. We focussen ons op het leven van jouw Soulpurpose en wat jij meer de ruimte wil geven in je leven. Hoe meer je dat aandacht geeft, hoe meer de blokkade/oude energie wegstroomt terwijl je ruimte maakt voor datgene waar je meer ruimte voor wil.

zon en mandala
Selma achter computer

Wat is een Soulreading precies en hoe gaat het in zijn werk?

Een Soulreading is iets magisch en niet altijd te bevatten met onze logische gedachten. Dat hoeft ook niet. Je mag je openstellen en je laten verwonderen. Ergens weet je alles al wat ik zeg, alleen ben je het vergeten. Ik maak je weer wakker op dit stuk.

Bij een Soulreading zitten we (online) tegenover elkaar. Ik stem mij af op mijn eigen essentie-energie met een stevige verbinding met de aarde en met een heldere verbinding met boven. Met mijn spirit guides en universal intelligence.

Ik stem af en gebruik daarbij mijn helderziende, heldervoelende en helderwetende vermogens. Deze heb ik sterk van nature en verder ontwikkeld door middel van een 5-jarige Reading en healingopleiding. En andere opleidingen die ik volgde zijn onder andere een Trancemediumtraining, een Yogaopleiding en systemisch werk (familie, werk en lichaamsgerichte opstellingen).

We beginnen waarbij ik eerst in de energie kijk welke beeld jij geeft. Dat geef ik je in woorden terug. Dat geeft heldere inzichten waar jij nu staat en waar jij verder wilt groeien.

Dan vertel jij wat je vraag is en gaan we daar dieper op in. Dit doe ik aan de hand van informatie die ik binnen krijg. Met name via beelden en woorden. Deze informatie geef je mij zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Ik lees je energie vanuit jouw essentie-energie. Dit is vaak gekoppeld aan je aura en je chakra’s. En ik krijg informatie vanuit boven door. Van mijn en jouw spiritguides en universal intelligence.

Wat doet het met mij op het moment dat ik een soulreading ontvang?

Een Soulreading is iets magisch. Wat je voelt tijdens de reading is dat het bubbelt en bruist in jezelf of je voelt juist liefde en warmte stromen en hebt het gevoel dat energie meer de ruimte mag krijgen.

Verder voel je waarschijnlijk ook weerstand. Je voelt bijvoorbeeld dat er een bepaalde energie niet in je lichaam stroomt, je voelt dan bijvoorbeeld een (lichte) spanning in je lichaam.

Door aandacht te geven aan je zielsverlangens stroomt de spanning als het ware met de warme, liefdevolle of sprankelende energie mee. Zo ervaar je gedurende de reading meer rust.

bied jou

Review

Ik liep zelf wat vast binnen mijn bedrijf vanwege onbewuste onzekerheid of angsten. De Soulreading heeft mij de tools gegeven om mij verder te verdiepen in die onbewuste gedragingen en mij het duwtje de juiste richting in gegeven. 

- Desiree, The Sages Cup Tarot-

lucht en rond element

Wat brengt het mij en hoe integreer ik het in mijn leven?

Wat een Soulreading brengt, is meer helderheid over het leven van je Soulpurpose en de vraag die jij hierover hebt.  Je verruimt je eigen bewustzijn op dit vlak omdat je inzichten van mij terugkrijgt via woorden. Doordat we samen zitten, wordt er ruimte gecreëerd waarin er magie plaats mag vinden. Magie waardoor jij meer ervaart wie jij in essentie bent. Ergens weet je alles al wat ik zeg, alleen ben je het vergeten. Ik maak je weer waker op dit vlak. Daarom zijn mensen ook zo blij na een reading, omdat ze zichzelf weer meer herkennen en erkennen.

Vanuit dit bewustzijn krijg jij meer helderheid over de vraag die je hebt gesteld en maak je makkelijker keuzes in je leven. Je maakt sneller de stappen die jij echt graag wilt zetten. Je creëert meer ruimte om de beste en mooiste versie van jezelf te zijn.

De reading begint heel breed en dan gaan we focussen en op dat moment wordt de reading concreter. Er komen hele praktische tips uit waar je meteen mee aan de slag kan, omdat zo het leven van je Soulpurpose concreet vorm te geven. Juist het toepassen van deze tips vergroot de kracht van de reading. Je zegt daarmee ‘oké’ tegen het leven, ‘ja, ik wil dit.’ Het leven, the Divine, komt je dan ook tegemoet omdat jij de eerste stappen zet.

Voorbeelden van vragen:

  • Wat heb ik de wereld te brengen?
  • Ik  wil meer verdieping in het leven van mijn Soulpurpose. Ik loop ergens tegenaan waar ik geen helderheid over krijg.
  • Hoe kan ik mijn zielsmissie concreet vorm geven?
  • Wat is de volgende stap in mijn werk?
  • Waar verlangt mijn ziel op dit moment het meest naar?
  • Waar komt de onzekerheid/twijfel die ik voel vandaan en wat wil dit mij vertellen/welke wijsheid zit hieronder?
engel_met_zon

DOOR JEZELF HELEMAAL TE OMARMEN

Leer jij jezelf helen
handtekening

What
they say

TESTIMONIALS
OF MY
CLIENTS.

De Soulreading van Selma is ZO spot-on en verhelderend, dat ik inmiddels ook een tweede reading bij haar heb gedaan.

 

Er speelde nogal veel in mijn leven en ik had behoefte aan richting en duidelijkheid. Mijn bedrijf loopt goed en ik heb mezelf de laatste jaren ontwikkeld op spiritueel gebied. Toch is het ook dan heel erg fijn om iemand als Selma te kunnen vragen voor een Soulreading.

 

Selma ziet en hoort dingen die je zelf nog niet helder ziet en weet deze op een heel mooie manier over te brengen. Tijdens de eerste reading heeft ze echt mijn ogen geopend voor mijn volgende stap in zowel mijn leven als in mijn bedrijf. Vier maanden later deed ik de tweede reading, wauw! Na de reading voelde ik me zoveel rustiger. Als ik terugkijk zie ik ook dat de stappen die ik na de readingen heb gezet heel mooi aansluiten op hetgeen Selma tijdens de readingen vertelde.

 

Het klikte meteen met Selma, ze heeft een warme en open energie. Verassend vind ik haar humor en directheid, die maken dat het naast een spirituele ervaring ook lekker down to earth en toepasbaar is.

 

De Soulreading gaf mij richting, bevestiging en vertrouwen. Het is een gevoel van thuiskomen bij je ziel.  Selma weet dit als geen ander te spiegelen. Dank je wel!

Denise de Wolf

Unleash the Wolf

De Soulreading wilde ik doen, omdat ik nieuwsgierig was en iets tegenkwam in mijn leven waar ik wat dieper op in wilde gaan met iemand die onder mijn oppervlakte kon kijken. In mijn energievelden/ziel. Ik zie dat ook als een onderhoudsbeurt. 

 

Selma kende ik niet en ze voelde meteen vertrouwd en kundig. We deden het ook nog eens online dus dat is ook al anders dan live maar het voelde heel dichtbij. 

 

Het heeft me een helder inzicht gegeven waar ik op dit moment sta en welke stappen ik ga nemen. Selma kwam tot de kern en het versterkte mijn intuïtie. En daar werd ik heel blij van!

 

Selma beveel ik aan omdat ze helder, rustig en doortastend is met zachte begeleiding. Je houdt het contact tijdens de reading die daardoor als een coaching voelt. Geen eenrichtingsverkeer. Dat vond ik heel prettig.

Ella Scholtens

EllaBellaBoem

Toen ik de Soulreading van Selma voorbij zag komen op Instagram voelde ik gelijk: JA! Ik was vooral nieuwsgierig of dat wat ik intuïtief voel ook in deze Soulreading naar boven zou komen en of er nog andere boodschappen voor mij waren. Beide zijn aan bod gekomen.

Het was een mooie ervaring die diep gaat en het is lastig om enkel met woorden te beschrijven. Selma neemt je op een ontspannen en liefdevolle manier mee naar o.a. je spiritteam. Haar begeleiding is puur, eerlijk en zacht. Het heeft mij weer een stap verder in de richting gebracht waar ik heen mag gaan. Deze Soulreading deed ik op afstand, maar deze afstand was helemaal niet voelbaar. Als je net als ik voelt van binnen dat je dit wilt, doe het dan!  

Joryl Buddiger

Leerkracht basisonderwijs

Selma neemt je heel rustig mee de reading in en geeft je terug wat jouw ziel haar vertelt. 

Voor alles wat Selma vertelt, geldt: je hoort niets nieuws en tegelijkertijd is alles nieuw. Ze ziet je, ze ziet je ziel en het verlangen van je ziel en weet dit rustig en prachtig te verwoorden en over te brengen. Alles herken je en juist door die herkenning krijg je het zelfvertrouwen en de ondersteuning die jij en je ziel nodig hebben om de vervolgstappen te nemen waar je op wachten of waar je over twijfelde. 

Selma gaf nog wat concrete boodschappen mee waarmee je later zelf nog verder de verdieping kan zoeken. 

Ik liep zelf wat vast binnen mijn bedrijf vanwege onbewuste onzekerheid of angsten. De soulreading heeft mij de tools gegeven om mij verder te verdiepen in die onbewuste gedragingen en heeft mij het duwtje de juiste richting in gegeven. 

Ik zou Selma zeker aanraden wanneer je de behoefte voelt om je echte zielsverlangen bewust te maken. Ze is een ster in wat ze doet. 

Desiree

The Sages Cup Tarot

Ik kwam bij Selma om mijn purpose verder uit te diepen. Qua werk liep ik er tegenaan dat alles het ‘net niet was’.

Na de eerste sessie voelde ik al dat het veel meer stroomde. Ik ervoer dat ik mezelf helemaal de ruimte mag geven er helemaal te zijn. En dat dat eigenlijk mijn purpose is. Zodra ik dat ging doen, kwam het vanzelf op mijn pad. Ik heb een fantastisch nieuw aanbod gecreëerd wat moeiteloos en leuk voelt.

Ik zou deze ontdekkingsreis met Selma zeker aanraden omdat het op een zoveel dieper niveau gaat dan dat wat je met je mind kunt bedenken. Selma is een super prettig persoon om mee te werken. En als ik opnieuw tegen iets aanloop, dan zal ik haar ook zeker weer benaderen. 

M.A.

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend. Their friendliness and result-driven approach is what I love about them.

John Doe

Designation
graphic home

LAAT JE INSPIREREN

Met messenges of the divine en belangrijke lessen vanuit mijn levenservaringen. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

!
!

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.
goud graphic helft