Freebies

GRATIS EBOOK HEALING RITUALS 3 oefeningen om je liefdevol te verbinden met je vermoeidheid, zodat er ruimte ontstaat voor healing en innerlijke rust. 

https://www.selmaharing.nl/wp-content/uploads/2015/03/cropped-beeldmerk.png

Healing rituals

3 oefeningen om je liefdevol te verbinden met je vermoeidheid, zodat er ruimte ontstaat voor healing en innerlijke rust. 
 

Voor jou als hoogsensitieve vrouw, als je moe bent en voelt dat je lichaam je signalen geeft die je niet begrijpt.Signalen die je graag wilt leren begrijpen zodat jij je meer ontspannen voelt en leert om vanuit je eigen wijsheid richting te geven aan je gezondheid.

Voel je dat je lijf moe is. Signalen afgeeft dat het anders moet? Wil je hier ook naar luisteren, maar weet je niet hoe je dat dan moet doen?
Ben je er uiteindelijk vooral over aan het piekeren dan dat je tot nieuwe inzichten komt waardoor je op een duurzame manier naar je lichaam leert luisteren?

Of wil je vooral van de vermoeidheid af? Heb je oordelen naar jezelf omdat je moe bent. Moet je vooral dit of dat doen om ervan te komen. Weet je ook dat dit niet werkt en voel je dat je vast zit in een vicieuze cirkel?

In dit ebook krijg je 3 oefeningen om je liefdevol te verbinden met je vermoeidheid, zodat er ruimte ontstaat voor healing en innerlijke rust. 

Wil jij leren om jezelf te helen en hier een eerste stap in te zetten? Meld dan nu aan voor healing rituals en tips per e-mail om jezelf te helen. Je ontvangt dan direct ook mijn gratis ebook  Healing rituals.  

Download het  ebook Healing rituals. 

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.
bg home 2

What
they say

TESTIMONIALS
OF MY
CLIENTS.

Een behandeling van Selma heeft mij duidelijk laten zien dat een familie systeem een energie kan doorgeven. Ik kwam bij haar met de hulp vraag dat ik veel last had van pijn in mijn boven buik.

Door ernaar te kijken werd mij duidelijk waar de klacht zat.  Nu weken later heb ik veel minder last en ben ik me er van bewust van geworden dat ik dingen ook mag loslaten die niet bij mij horen.

Wat ik fijn vond aan Selma dat ze heel erg met haar gevoel werkt, zo zorgde ze er heel snel voor dat ik veel meer bij mijn gevoel mag blijven.

Osca Bouma

Mond gezondheid coach

Ik heb met Selma meerdere sessies mogen doen, elke keer op een moment dat ik veel onrust voelde in mijn lijf en in mijn leven. En dan ben je bij Selma in hele goede handen. Je voelt je gezien en het voelt helemaal fijn als zij haar 'gave' en expertise, want zo ervaar ik dat, inzet en 'licht' zet op zaken in je lijf en in het systeem die je zelf nog niet op die manier had gezien. Een holistisch verdiepende aanpak die mij keer op keer veel brengt.

Martine van den Hoed

Coach, trainer en initiatiefnemer van The Up Movement

Tijdens mijn sessie hebben we gebruik gemaakt van papier waar ik steeds een woord op moest schrijven. Ik moest echt luisteren naar mijn lichaam en steeds voelen waar ik het papier neer moest leggen om er vervolgens bovenop te gaan staan. Mijn lichaam reageerde hier dan weer op door te reageren met gevoelens als prikkeling, lichte steken, druk of krampen. Dit waren signalen waar Selma dan weer verder mee kon gaan en die haar richting gaven om verder te gaan in deze sessie.  Tijdens de sessie kwam ik steeds dichterbij de werkelijke antwoorden op mijn hulpvraag. In mijn geval bleek dat anders te zijn dan eerder gedacht. Toen dat duidelijk werd, werd mijn gevoel daarnaartoe ook steeds sterker.  Ik voelde me erg op mijn gemak en ik kon me echt open stellen voor deze sessie. 

W. Bakker

Leerkracht basisonderwijs

Eerst een goed gesprek met Selma. Selma voelt intuïtief zo fijn aan waar mijn blokkade zit. Daarna nodigt ze me uit om op de tafel te komen liggen. Daar begint voor mijn gevoel de reis naar mijn onbewuste. Selma raakt me aan op plekken waar ik duidelijk voel dat er iet ‘vast’ zit. We maken contact met mensen uit mijn systeem. Ook voorouders. Het is lastig uit te leggen wat er dan gebeurd. Maar ik heb het gevoeld. Gevoeld welke energieën ik mee draag vanuit mijn systeem. Door me over te geven aan de liefdevolle begeleiding van Selma en al wat er komt en vooral een kort nagesprek begrijp ik ook wat er gebeurd intern bij mij. Waarom sommige dingen mij zo belemmeren. En met die inzichten kan ik weer nieuwe keuzes maken. Ik vond het een super inzicht gevende sessie. En op onbewust niveau mag dat fijn door werken….. ik heb de sessie ervaren als een verdieping op mijn levensthema. En weet weer dat ik meer aandacht mag geven aan het verbinden met mezelf.

Anita Elsing

Pauwerfull voor psychosociale coaching en therapie
graphic home

Mag ik plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring