Boodschap onder je vermoeidheid
Leer jezelf helen

Hoogsensitief en vermoeid

Je bent veel moe en je gaat zelf maar door, ook omdat je niet weet wat er precies aan de hand is. Je hebt ook al onderzocht, waar je vermoeidheid vandaag kan komen. Maar daar kom je niet goed achter.

Op wilskracht ga je door en daar ben je ook best trots op. Dat begrijp ik, want dat heb ik ook jaren zo gedaan.

Je hebt ook veel gelezen over hoogsensitiviteit gelezen en je voelt dat er een verband mogelijk is tussen je sensitiviteit en je vermoeidheid. Je weet alleen hoe dit in elkaar steekt en hoe je hiermee aan de slag kan.

Je voelt ergens diep van binnen een groot vertrouwen in jezelf. Maar het lijkt alsof je daar niet bij komt en je kan hier dus ook niet op vertrouwen. Ergens ben je ook het vertrouwen in je lichaam kwijt geraakt en wil of vraag je teveel van je lichaam omdat zaken nu eenmaal geregeld moeten worden. Je zit vast in een bepaalde manier van leven en het is lastig om hier uit te komen. Vooral omdat je niet weet hoe je dat moet doen.

Jij voelt diep van binnen een groot vertrouwen in jezelf. 

Wat ik zie bij mijn klanten is dat ze niet volledig aanwezig zijn in hun lichaam. Energetisch gezien bewonen ze hun lichaam niet goed. Ze staan erg open, vinden het lastig om grenzen te stellen en voelen ook vaak de pijn en emoties van andere mensen bij wie ze in de buurt zijn.

Wat je gaat helpen is om meer aanwezig te zijn in je lichaam. Je lichaam te bewonen. Je blik naar binnen te brengen en je inner sacred space te creëren. Dit doe je door je te verbinden met wie jij in werkelijkheid bent, met jouw ware zelf. Door de overtuigingen, onbewuste energieblokkades die niet van jou zijn of die je niet meer passen los te laten.

hsp vermoeidheid
Jezelf leren helen

In een gezondheid en ziekte-opstelling onderzoek je wat de vermoeidheid jou wilt vertellen. Welke boodschap de  vermoeidheid voor je heeft. Welke pijn er onder de vermoeidheid ligt, waar jij je mee mag verbinden en wat we een plek geven.

Waardoor je ruimte maakt voor healing. Waardoor je meer ruimte maakt voor jezelf en jij je lichaam beter kan bewonen. Jij creëert je inner sacred space.  Jouw levensenergie krijgt de ruimte om meer te stromen en jij je vitaler voelt.

WIL JIJ VRIJBLIJVEND EEN GESPREK OVER JOUW KLACHTEN EN JE VERMOEIDHEID? ONDERZOEKEN WELKE 1E STAP JIJ RICHTING HEALING JIJ KAN ZETTEN?

Graag spreek ik je. Maak een afspraak voor een inzichtsessie.

goud graphic helft

DE SESSIE BOODSCHAP ONDER JE VERMOEIDHEID BIEDT JOU:

- Een reis naar een dieper weten in jezelf. Tijdens de reis verbind jij je met je levensenergie.

- Je maakt op een dieper niveau verbinding met je lichaam en ervaart waar de verbinding niet aanwezig is. 

- Je onderzoekt wat de boodschap is van jouw vermoeidheid. Wat de vermoeidheid jou wil vertellen. Wat er werkelijke gezien wil worden.

- Door je te verbinden met de boodschap onder de vermoeidheid, maak je ruimte voor een helende beweging. 

- Vanuit een ruimer en nieuw bewustzijn maak je weer contact met je lichaam. Je ervaart vanuit dit vernieuwde bewustzijn welke eerste volgende stap je mag zetten.

bied jou

WHAT YOU RESIST,

persists

~ C.G. Jung ~

Hoe verloopt de sessie boodschap onder je vermoeidheid?

De sessie start met een vraaggesprek. Ik vraag je wat je klachten nu zijn en naar jouw grootste verlangen. Kort vraag ik naar je achtergrond. Verder vraag ik je of je bereid bent om je open te stellen om naar diepere gevoelslagen in jezelf te kijken. 

Dan beslis ik of we de opstelling met blaadjes op de grond doen of op de tafel. In beide gevallen maak je een reis.  Een reis in sterke verbinding met je lichaam, zodat jij leert om meer eigendom over jouw energie te  krijgen.   

De sessie vindt plaats op mijn werkkamer in Amsterdam (Jonathanhof 14 1036 LJ Amsterdam - gratis parkeren). De sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

bied jou

Investering

€ 150,00 inclusief btw (€  123,97 exclusief btw)

handtekening

What
they say

TESTIMONIALS
OF MY
CLIENTS.

Een behandeling van Selma heeft mij duidelijk laten zien dat een familie systeem een energie kan doorgeven. Ik kwam bij haar met de hulp vraag dat ik veel last had van pijn in mijn boven buik.

Door ernaar te kijken werd mij duidelijk waar de klacht zat.  Nu weken later heb ik veel minder last en ben ik me er van bewust van geworden dat ik dingen ook mag loslaten die niet bij mij horen.

Wat ik fijn vond aan Selma dat ze heel erg met haar gevoel werkt, zo zorgde ze er heel snel voor dat ik veel meer bij mijn gevoel mag blijven.

Osca Bouma

Mond gezondheid coach

Tijdens mijn sessie hebben we gebruik gemaakt van papier waar ik steeds een woord op moest schrijven. Ik moest echt luisteren naar mijn lichaam en steeds voelen waar ik het papier neer moest leggen om er vervolgens bovenop te gaan staan. Mijn lichaam reageerde hier dan weer op door te reageren met gevoelens als prikkeling, lichte steken, druk of krampen. Dit waren signalen waar Selma dan weer verder mee kon gaan en die haar richting gaven om verder te gaan in deze sessie.  Tijdens de sessie kwam ik steeds dichterbij de werkelijke antwoorden op mijn hulpvraag. In mijn geval bleek dat anders te zijn dan eerder gedacht. Toen dat duidelijk werd, werd mijn gevoel daarnaartoe ook steeds sterker.  Ik voelde me erg op mijn gemak en ik kon me echt open stellen voor deze sessie. 

W. Bakker

Leerkracht basisonderwijs

Ik heb met Selma meerdere sessies mogen doen, elke keer op een moment dat ik veel onrust voelde in mijn lijf en in mijn leven. En dan ben je bij Selma in hele goede handen. Je voelt je gezien en het voelt helemaal fijn als zij haar 'gave' en expertise, want zo ervaar ik dat, inzet en 'licht' zet op zaken in je lijf en in het systeem die je zelf nog niet op die manier had gezien. Een holistisch verdiepende aanpak die mij keer op keer veel brengt.

Martine van den Hoed

Coach, trainer en initiatiefnemer van The Up Movement

Eerst een goed gesprek met Selma. Selma voelt intuïtief zo fijn aan waar mijn blokkade zit. Daarna nodigt ze me uit om op de tafel te komen liggen. Daar begint voor mijn gevoel de reis naar mijn onbewuste. Selma raakt me aan op plekken waar ik duidelijk voel dat er iet ‘vast’ zit. We maken contact met mensen uit mijn systeem. Ook voorouders. Het is lastig uit te leggen wat er dan gebeurd. Maar ik heb het gevoeld. Gevoeld welke energieën ik mee draag vanuit mijn systeem. Door me over te geven aan de liefdevolle begeleiding van Selma en al wat er komt en vooral een kort nagesprek begrijp ik ook wat er gebeurd intern bij mij. Waarom sommige dingen mij zo belemmeren. En met die inzichten kan ik weer nieuwe keuzes maken. Ik vond het een super inzicht gevende sessie. En op onbewust niveau mag dat fijn door werken….. ik heb de sessie ervaren als een verdieping op mijn levensthema. En weet weer dat ik meer aandacht mag geven aan het verbinden met mezelf.

Anita Elsing

Pauwerfull voor psychosociale coaching en therapie
graphic home

Maak een afspraak

WIL JIJ VRIJBLIJVEND EEN GESPREK OVER JE KLACHTEN EN VERMOEIDHEID? ONDERZOEKEN WELKE 1E STAP JIJ RICHTING HEALING KAN ZETTEN? Graag spreek ik je. Het gesprek is kosteloos en vrijblijvend.  

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

DOOR JEZELF HELEMAAL TE OMARMEN

Leer jij jezelf helen
handtekening

Resultaat

- Een reis naar een dieper weten in jezelf. Tijdens de reis verbind jij je met je levensenergie.

- Je maakt op een dieper niveau verbinding met je lichaam en ervaart waar de verbinding niet aanwezig is. 

- Je onderzoekt wat de boodschap is van jouw vermoeidheid. Wat de vermoeidheid jou wil vertellen. Wat er werkelijke gezien wil worden.

- Door je te verbinden met de boodschap onder de vermoeidheid, maak je ruimte voor een helende beweging richting meer vitaliteit. 

- Vanuit een ruimer en nieuw bewustzijn maak je weer contact met je lichaam. Je ervaart vanuit dit vernieuwde bewustzijn welke eerste volgende stap je mag zetten richting healing

WIL JIJ VRIJBLIJVEND EEN GESPREK OVER JOUW KLACHTEN EN JE VERMOEIDHEID? ONDERZOEKEN WELKE 1E STAP JIJ RICHTING HEALING JIJ KAN ZETTEN?

Graag spreek ik je. Maak een afspraak voor een inzichtsessie.

goud graphic helft

Mag ik plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring